Dormitor pentru tineret ieftin KOL KAROLINA

Pentru a va putea bucura in liniste de facilitatile acestui model de dormitor pentru tineret Karolina este de preferat ca si dimensiunile camerei dumneavoastra sa fie unele destul de generoase, din punct de vedere al volumelor.

Si asta, datorita faptului ca patul matrimonial este unul definit de dimensiuni  destul de generoase, complet tapitat cu un material de piele ecologica. Care se regaseste in proportii bine definite atat pe rama principala a patului cat si pe tablia acestuia.

Patul este definit de o oarecare inaltime si este insotit de doua noptiere extrem de interesante si care sunt puse in valoare de cele trei sertare orientate in plan vertical.

Sifonierul este un alt corp de mobilier de mare valoare, prin intermediul caruia dormitorul dumneavoastra este bine pus in valoare.

Acesta este confectionat cu 4 usi si patru sertare la care accesul se face extrem de rapid datorita sistemelor de prindere si culisare de ultima generatie, existente pe piata de mobilier din Europa.

Iar la interior, sifonierul este compartimentat asa cum trebuie, cu locuri si spatii necesare si utile pentru intreaga gama de articole vestimentare.

Patul este bine distantat de la nivelul parchetului si astfel aerul este lasat sa circule si sa poata impiedica formarea mucegaiului.

Patul este prevazut cu fund din pal, dar si cu somiera atat de necesara pentru ridicarea saltelei.

Noptierele sunt si ele usor distantate de la nivelul parchetului si sunt realizate pe baza a trei sertare suprapuse.

Iar ca element de noutate, dormitorul mai dispune si de un alt dulap cilindric destul de ingust care poate fi folosit in diferite scopuri.

Acesta beneficiaza chiar si de existenta unei oglinzi extrem de utile pentru diferite scopuri.

Dincolo de acest aspect este bine sa analizati foarte bine oferta noastra de astfel de corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea dormitorului.

Si astfel sa puteti fi pe deplin multumiti de alegerea facuta.

Dormitor pentru tineret ieftin KOL KAROLINA (2)

Dormitor pentru tineret ieftin KOL KAROLINA (3)

Dormitor pentru tineret ieftin KOL KAROLINA (4)

Dormitor pentru tineret ieftin KOL KAROLINA (5)

Dormitor pentru tineret ieftin KOL KAROLINA (6)

Dormitor pentru tineret ieftin KOL KAROLINA (1)