Dormitor set complet KOL A5K Brasov

Prin intermediul acestor produse de mobilier venim din nou in atentia dumneavoastra cu un interesant model de dormitor, cu set complet Brasov care poate fi oricand o solutie interesanta de amenajare a propiului dormitor.

Noul set complet de mobilier Brasov este realizat de asemenea din pal melaminat de calitate superioara in doua culori deosebit de interesante.

Patul matrimonial este unul destul de generos ca si suprafata de odihna. Are o tablie discreta si doua noptiere cu sertare, la fel de discrete.

Iar sifonierul este compus dupa dimensiuni standard, cu doua usi si spatii de depozitare destul de generoase atat pentru articolele textile de mari dimensiuni, cat si pentru cele de dimensiuni ceva mai reduse.

Modelul respectiv de dormitor este realizat din pal melaminat in doua culori combinat cu cele mai interesante sisteme de prindere si culisare existente pe piata de profil din Europa.

Acest set de mobilier este unul extrem de apreciat in randul clientilor tineri si cu spirit de aventura. Sau de catre tinerii aflati la inceput de drum.

Si asta datorita faptului ca modelul respectiv de dormitor este unul destul de ieftin in comparatie cu alte produse similare.

Iar in situatia in care cromatica folosita nu este una pe masura asteptarilor dumneavoastra, atunci este bine de stiut faptul ca puteti avea posibilitatea de a comanda acest model de dormitor sub o alta combinatie de culori, din cele existente in paletarul de culori al producatorului.

Dormitor set complet KOL A5K Brasov (2)

Dormitor set complet KOL A5K Brasov (3)

Dormitor set complet KOL A5K Brasov (4)

Dormitor set complet KOL A5K Brasov (5)

Dormitor set complet KOL A5K Brasov (1)