Dormitor Tineret KOL NATALIA

Modelul de dormitor pentru tineret Natalia este compus dintr-un pat matrimonial cu tablie si noptiere. Si un sifonier cu patru usi care beneficiaza de un spatiu interior destul de generos.

Dupa cum se poate bine observa, dormitorul din imaginea postata aici contine doar doua piese de rezistenta.

Insa, chiar si in aceste conditii, dormitorul poate fi incadrat  cu succes in categoria produselor de lux. Prin natura materialelor din care acesta este realizat, prin design, cat si prin culoarea palului melaminat, pentru ca despre el este vorba. Dar si prin culorile contrastante, de anumite texturi, dar care au capacitatea de a pune bine in valoare  acest model de dormitor pentru tineret Natalia.

Iar atunci cand nuanta predominanta este alb, cuvintele sunt inutile.

Si asta, deoarece am afirmat si cu alte ocazii ca mobila de culoare alb, fie ca este destinata pentru amenajarea zonelor exterioare sau interioare, aceasta este o adevarata provocare.

De exemplu, patul matrimonial este realizat intr-o forma geometrica bine definita, cu o tablie extrem de generoasa si bine pusa in valoare, caruia ii sunt atasate cele doua noptiere realizate si ele sub amprenta aceluiasi design.

De asemenea, cea de a doua piesa de rezistenta, sifonierul reprezinta rezultatul cert al designerilor de top, cei care au reusit sa dea viata  acestui produs prin forma sa extrem de interesanta cat si prin modul de compartimentare  la interior. Cu locuri special amenajate pentru depozitarea articolelor vestimentare de mici dimensiuni. Cat si locuri speciale pentru umerase. In vederea depozitarii produselor ceva mai voluminoase.

La exterior sifonierul este realizat intr-o simetrie excelenta cu patru usi, o nisa si doua sertare care functioneaza extrem de silentios.

Si asta datorita celor mai interesante  sisteme de prindere si culisare existente pe piata de profil din Europa.

Iar ca element suplimentar, pretul de achizitie al acestui model de dormitor  nu este unul care sa va dea palpitatii. Deoarece noi suntem importatori unici pe piata de profil al acestui produs de mare valoare pentru casa.

Este bine de stiut ca acest model de dormitor pentru tineret Natalia poate fi comandat si in alte combinatii de culori.

Dar  numai din cele propuse de producator.

Dormitor Tineret KOL NATALIA (2)

Dormitor Tineret KOL NATALIA (1)