Mobila de dormitor KOL V3K SONIA

Sonia reprezinta un alt model de mobila de dormitor, de aceasta data fiind vorba despre un set de mobilier format din sifonier cu patru usi, o comoda si un pat matrimonial cu tablie si noptiere.

In forma prezentata acest model de mobila de dormitor Sonia este un set de corpuri de mobilier care se poate transforma rapid intr- o solutie de amenajare chiar si a unui apartament de dimensiuni obisnuite.

Designul folosit este unul destul de simplu, iar palul melaminat care sta la baza acestui dormitor este realizat in doua culori de mare efect, alb si negru.

Din punct de vedere tehnic patul matrimonial reprezinta un corp de mobilier realizat  la dimensiuni standard.

Are o tablie confectionata tot din pal melaminat, in aceleasi doua culori. Cat si doua noptiere cu sertare destul de generoase ca si spatiu de depozitare .

Sifonierul, un alt corp de mobilier de mare valoare este si el definit  de dimensiunile standard si este compartimentat cu caturi, cat si cu un loc interesant si extrem de necesar pentru amplasarea umeraselor.

Iar comoda este realizata pe baza aceluiasi material de mare valoare, cat si a celor trei sertare asezate in plan vertical.

In conditiile date, modelul respectiv de dormitor Sonia se poate incadra perfect chiar si intr-un apartament de mici dimensiuni.

Iar in ceea ce priveste pretul, acesta este unul extrem de mic in comparatie cu aspectul si calitatea care definesc in mod sigur aceasta garnitura de mobilier.

Este bine de stiut ca nuantele folosite in contrast joaca un rol deosebit in realizarea unei garnituri de mobilier.

Insa, daca dumneavoastra aveti alte preferinte puteti comanda acest model de dormitor in alta combinatie de culori, din cele propuse de producator.

Mobila de dormitor KOL V3K SONIA (2)

Mobila de dormitor KOL V3K SONIA (3)

Mobila de dormitor KOL V3K SONIA (4)

Mobila de dormitor KOL V3K SONIA (5)

Mobila de dormitor KOL V3K SONIA (6)

Mobila de dormitor KOL V3K SONIA (1)