Dormitor Smyk pentru tineret

In cele mai multe dintre situatii camera pentru copii de la interiorul unei locuinte nu reprezinta un spatiu atat de generos ca si volum interior.

Ceea ce implica automat, ca mobila ideala pentru amenajarea acestei camere sa contina doar strictul necesar in ceea ce priveste existenta pieselor de mobilier utile pentru asigurarea confortului optim in cazul unei astfel de camere.

Acesta este si principalul punct de plecare pentru care noi incercam sa va prezentam aici un dormitor Smyk pentru tineret.

Acesta este compus prin asocierea mai multor piese de mobilier extrem de valoroase pentru o astfel de incapere, de mare sensibilitate.

Asa se face ca sifonierul este dotat cu trei usi, cu deschidere clasica.

Cat si cu o buna compartimentare la interior, necesara pentru toata gama de articole textile si vestimentare.

Pe langa sifonier, patul matrimonial reprezinta practic piesa de baza a respectivului dormitor Smyk pentru tineret.

Si poate asigura confortul ideal pentru o singura persoana.

Si pentru ca vorbim despre camera copiilor, acest dormitor Smyk pentru tineret contine si un birou pentru studiu, cu dulap si sertar, dar si cu un spatiu pentru tastatura.

Biroul pentru studiu este insotit si de un alt dulap cu doua sertare si un loc de depozitare in partea din mijloc a acestui corp de mobilier din componenta respectivului dormitor.

Dar si de un raft suspendat, cu polite pentru carti si alte obiecte de decor.

In asa fel incat ori de cate ori cautati un loc de refugiu, pentru liniste si contemplare sau studiu, acest dormitor Smyk pentru tineret va sta la dispozitie cu tot ce este necesar, in acest sens.