Dormitor Uno pentru camera copiilor

Executat de catre designerii polonezi in materie de corpuri de mobilier pentru casa, acest model de dormitor Uno pentru camera copiilor este realizat din pal melaminat de calitate superiora.

Si vine ca si o posibilitate certa de completare a pieselor de mobilier dedicate pentru amenajarea camerei pentru copii.

In speta noastra, pentru realizarea acestui dormitor Uno pentru camera copiilor designerii au optat pentru obtinerea palului melaminat in nuanta de alb.

Cu butonii de prindere obtinuti in culoare roz.

Acestia din urma constituind pata de culoare a respectivei garnituri de mobilier.

Si care, pe de o parte ne intareste convingerea potrivit careia acest dormitor Uno pentru camera copiilor se adreseaza in mod cert amenajarii dormitorului pentru fetite.

Altfel spus, prin simpla schimbare a butonilor de prindere, destinatia acestui dormitor poate fi indreptata in mod evident catre amenajarea camerei pentru baieti.

Asta, in masura in care dormitorul respectiv este realizat din pal melaminat in nuanta de alb.

Ca si componente principale, un dormitor Uno pentru camera copiilor este alcatuit din combinatia catorva piese de mobilier extrem de importante.

Este vorba aici despre patul cu tablie in partea superioara. Acesta este asociat perfect cu o noptiera, cat si cu alte piese de mobilier.

Ca de exemplu, cu un dulap cu sertare si o nisa, a carui utilitate este una destul de vasta.

Si cand spunem dormitor Uno pentru camera copiilor, cu siguranta ca acesta mai contine si un sifonier, cu o buna compartimentare la interior.

Dar si un birou ideal pentru efectuarea temelor, sau a numeroaselor alte activitati care implica studiul personal.

Iar in partea superioara a biroului, aici se afla si un raft suspendat, cu polite pentru carti, sau pentru multe alte obiecte de decor.

Dincolo de aceste aspecte este bine de stiut ca, datorita faptului ca mobila de dormitor Uno pentru camera copiilor este alba, in aceasta situatie puteti opta pentru posibilitatea de decorare a peretilor intr-o nuanta din cele preferate.

In asemenea conditii este practic imposibil sa nu va bucurati de tot confortul necesar in camera copilului dumneavoastra.