Dulap Dressing 4 usi Melody

Prin respectivul model de dulap dressing 4 usi Melody ramanem in continuare in sfera corpurilor de mobilier de mare efect pentru casa sau pentru oricare alta locuinta.

Acolo unde la interiorul careia exista un astfel de corp de mobilier de mare efect.

In ceea ce priveste aspectul sau exterior, respectivul dulap dressing 4 usi Melody este conceput din pal melaminat de calitate superioara, obtinut in culoarea alb. O nuanta extrem de interesanta si la fel de indrazneata, pentru realizarea unui astfel de corp de mobilier.

Dressingul este realizat la interior printr-o buna compartimentare. Astfel incat sifonierul detine spatii de depozitare atat de necesare pentru articolele textile si vestimentare de mici dimensiuni. Cat si cu un alt spatiu foarte generos si atat de necesar pentru amplasarea aticolelor vestimentare de volume ceva mai mari.

Dressingul este prevazut cu patru usi batante, la care se mai adauga si un sertar destul de voluminos si la care accesul se face destul de usor, direct din exteriorul dressing-ului.

Si ca multe alte modele de astfel de corpuri de mobilier de dimensiuni ceva mai mari, respectivul dulap dressing 4 usi Melody beneficiaza de doua oglinzi destul de generoase, ca si suprafata de reflexie.

Si care isi pot dovedi oricand eficienta.

Cu alte cuvinte, daca va doriti un astfel de model de dulap dressing 4 usi Melody il puteti asocia foarte usor, atat cu corpuri de mobilier concepute dupa un design classic, cat si alte accesorii realizate dupa un design modern.

Ceea ce inseamna un mare avantaj pentru realizarea confortul intregii familii.