Dulap Dressing Luna

Un dulap dressing Luna, asa cum este si cel din imaginea noastra reprezinta una din piesele principale de amenajare a unei camere la interior.

Prin faptul ca acest corp de mobilier va poate scoate din orice impas, atunci cand vine vorba despre un loc ideal pentru depozitarea la interior a diferitelor articole textile si vestimentare de diferite marimi.

Situatie in care, acest dulap dressing Luna este compartimentat la interior cu polite necesare pentru depozitarea articoelor vestimentare de mici dimennsiuni. Dar si cu un loc generos prevazut cu suport pentru umerase. Si care este destinat depozitarii articolelor vestimentare de volume ceva mai mari.

Cu alte cuvinte respectivul dulap dressing Luna contine la interior o buna compartimentare a spatiului existent. Pentru toate tipurile de articole textile si vestimentare.

Iar la exterior acest model de dressing este prevazut cu doua oglinzi de mari dimensiuni.

Care prin asociere cu palul melaminat folosit in realizarea acestui accesoriu, oglinzile au un efect extrem de interesant.

Dincolo de asta, per ansamblu, un dulap dressing Luna este realizat sub aspectul unui design modern.

Ceea ce inseamna ca acest model de dulap dressing Luna este un corp de mobilier extrem de interesant si util pentru amenajarea la interior a unui living, sufragerie, dormitor sau hol.

Acolo unde respectivul corp de mobilier isi dovedeste pe deplin utilitatea. Si unde, acesta poate intra in stransa legatura cu toate celelalte accesorii aflate in imediata apropiere.