Dus la mansarda

Dusul, indiferent de marime sau model reprezinta o adevarata necesitate pentru orice spatiu locuibil.

Si poate fi folosit cu succes pe toata perioada zilei si a noptii in functie de necesitati.

Mai mult decat atat, in ultima perioada dusul este atat de uzitat, incat multe familii care locuiesc la casa au optat pentru amplasarea unui astfel de dus chiar si in gradina, in aer liber.

Acestea intelegand cu tarie care este cu adevarat rolul si importanta unui astfel de amplasament.

Asa am ajuns sa ne intrebam retoric, ce poate fi mai placut si revigorant decat un dus dupa indelungi activitati fizice intr-o gospodarie.

Dincolo de asta, prin intermediul acestui exemplu dorim sa aducem in atentia cititorilor nostri un model de dus amplasat la mansarda.

Asa se face ca, acolo unde o casa este destul de spatioasa si bine definita per ansamblu, un dus la mansarda este absolut necesar.

Mai ales in situatia in care aici sunt amplasate si unul sau doua dormitoare.

Referitor la exemplul nostru, este vorba despre un model de dus foarte simplu de realizat, prin combinatia designurilor modern si clasic.

Idee pentru care a optat insusi respectivul prorpietar.

Si care, prin simplitate si indrazneala ne-a trezit si noua interesul.

In primul rand acest model de dus este executat extrem de simplu prin robineti cu trecere pentru apa si racorduri ale instalatiei realizate intr-un decar clasic.

Iar in partea superioara, instalatia este prevazuta cu un cap de dus rotund si foarte generos ca si imprastiere a volumului de apa.

De asemenea elementul de indrazneala consta in alegerea sticlei perfect transparente pentru asigurarea protectiei dusului.

In conditiile in care s-ar fi putut opta pentru alegerea sticlei mate. Sau chiar si a sticlei cu un grad al opacitatii, ceva mai redus.

Pentru o buna orientare in acest sens este bine de stiut ca din respectiva baie, acolo unde se afla si acel dus la mansarda, nu lipsesc nici celelalte accesorii atat de necesare pentru un astfel de spatiu de mare sensibilitate si nici chiuveta.

In consecinta, asa ar putea sa arate si dusul dumneavoastra de la mansarda.

Evident, daca va place ideea noastra si daca va doriti o astfel de investitie in propria casa cu mansarda.

Sursa www.Pinterest.com