Dusumea din lemn amplasata in aer liber

Desi in cele mai multe dintre cazuri ne-am obisnuit cu efectul dusumelei amplasate in diferite zone interioare, prin intermediul acestui exemplu venim cu un alt element de noutate.

Fiind vorba aici despre acea dusumea din lemn amplasata chiar in aer liber.

Aceasta reprezinta un nou trend in ce priveste amenajarea diferitelor zone exterioare de mare impact, pentru oricare dintre persoanele care ajung in imediata sa apropiere.

Asa se face ca, o dusumea din lemn amplasata in aer liber poate fi un dintre cele mai atractive ideei de noutate aplicate unei astfel de zone.

Iar in ceea ce priveste aspectul per ansamblu va puteti convinge si singuri prin simpla vizionare a fotografiei reprezentative.

Sau pur si simplu, abia dupa ce veti intra in posesia unui astfel de amplasaent.

Ideea construirii unei astfel de dusumea din lemn amplasata in aer liber este una, cu atat mai avantajoasa, cu cat scandura folosita este realizata din lemn de rasinoase, a carui grosime este de 4 cm.

Si totodata, aceasta berneficiaza si de o buna protectie in ce priveste actinea intemperiilor de pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

Prin simpla finisare cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Fiind vorba aici despre aplicarea acestei solutii in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii va puteti bucura de calitatile initiale ale lemnului, timp de doi ani consecutivi, dupa care lemnul mai necesita o noua intretinere.

In exemplul prezentat de noi aici, respectiva dusumea beneficiaza de un finisaj cu lac cerat pe baza de apa transparent.

Astfel incat acesta sa poata scoate in evidenta textura absolut interesanta a lemnului.

Insa, daca aveti anumite preferinte puteti recurge si la decorarea lemnului in diverse alte nuante, in functie de propriile dumneavoastra idei.

Din punct de vedere tehnic, pentru a va putea bucura de o astfel de zona de relaxare amenajata cu dusumea este bine de stiut faptul ca sub respectiva dusumea au fost aplicate doua straturi de piata de diferite granulatii. Care sa nu permita umezelii sa actioneze in mod negativ asupra lemnului.

Cat despre aspectul exterior, este bine de stiut aici faptul ca, de jur imprejurul acestei zone cu dusumea se afla si un strat de pietris colorat.

Care nu face altceva, decat sa contribuie in mod evident la definirea per ansamblu a respectivei zone.

Si chiar daca ideea amplasarii dusumelei intr-o zona exterioara vi se pare oarecum imposibil de realizat, noi va asiguram de faptul ca aceasta reprezinta o adevarata oportunitate.

Mai ales in situatia in care acest lucru va este garantat prin folosirea cu succes a lemnului de rasinoase.

Lemn a carei textura are capacitatea de a se comporta foarte bine la conditiile climaterice din Romania.

Asa ca, numai pierdeti timpul in zadar si actionati din timp pentru a putea beneficia de toate avantajele unei astfel de zone exterioare cu dusumea din lemn de rasinoase.

 

Sursa www.Pinterest.com