Foisor de gradina alb modern

Pentru o buna informare in ceea ce priveste amenajarea gradinii cu un corp de mobilier destinat special pentru zonele de exterior propunem acest model de foisor de gradina alb modern. Pentru care am atasat aici si o imagine reprezentativa.

Foisorul este executat din lemn de rasinoase, de forma octogonala si este amplasat pe o fundatie de ciment foarte bine evidentiata, intr-o zona strategica a curtii.

Exact asa cum si-a dorit insusi respectivul proprietar.

Dar pana sa trecem la analizarea cu lux de amanunt a respectivului model de foisor de gradina alb modern este bine de stiut faptul ca, pana sa treceti la realizarea propriu-zisa a foisorului, dumneavoastra ca si viitor proprietar trebuie sa va ocupati de realizarea fundatiei din ciment.

Acolo unde urmeaza sa fie amplasat foisorul.

Si asta, din cauza faptului ca firma noastra nu se ocupa si de acest aspect.

Cu alte cuvinte, atunci cand v-ati decis asupra respectivului model de foisor trebuie sa incepeti sa lucrati si la realizarea fundatiei. Ca pana la montarea foisorului aceasta sa fie deja finisata.

Cat despre respectivul model de foisor de gradina alb modern, octogonal am putea spune faptul ca acesta este realizat din lemn de rasinoase, a carei textura se comporta foarte bine la conditiile climaterice din tara noastra.

Foisorul este bine echilibrat cu ajutorul celor opt stalpi principali de rezistenta, a caror grosime este de 10 cm.

Acestia sunt uniti intre ei cu cate un model de balustrada, cu mana curenta si lamele din lemn, bine distantate intre ele. Si care sunt orientate strategic in plan vertical.

In partea superioara, foisorul este definit de existenta acoperisului realizat din sindrila bituminoasa de calitate. A carei nuanta poate fi schimbata in functie de preferinte.

Si tot in partea superioara, foisorul este definit si de prezenta garduletului decorativ din lamele distantate intre ele, la fel ca si balustrada foisorului. Dar si de prezenta acelor contravantuiri regasite in mod evident de o parte si de alta a stalpilor principali de rezistenta.

Din punct de vedere al nuantei, cat si a protectiei, acest model de foisor de gradina alb modern este bine finisat, cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori. Acesta fiind aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii, foisorul este bine protejat impotriva tuturor agentilor externi, soare, ploaie, vant sau ger.

Practic acestea sunt caracteristicile principale ale unui foisor de gradina alb, modern si de efect.