Foisor hexagonal inchis pe toate laturile

Realizat sub amprenta anumitor accente rustice, dupa dorintele actualului proprietar, acest foisor hexagonal inchis pe toate laturile poate fi un bun reper pentru o parte dintre cititorii nostri.

Dintre cei care isi doresc un astfel de corp de mobilier necesar pentru a putea fi amplasat la interiorul unei curti sau a unei gradini.

Acest model de foisor hexagonal inchis pe toate laturile este pur si simplu altceva, spre deosebire de toate celelalte modele cu care v-ati obisnuit pana acum.

Respectivul corp de mobilier este amplasat strategic pe o fundatie din ciment, care intra in astributiunile respectivului proprietar.

Foisorul are o forma hexagonala, cu sase laturi.

Fiecare dintre acestea fiind definite de existenta unei balustrade care se continua in partea superioara cu cate o fereastra inchisa.

Iar in ceea ce priveste accesul la interirul foisorului se face prin intermediul a doua usi batante cu sticla.

Acestea din urma, precum si ferestrele foisorului sunt realizate dupa un design clasic extrem de atractiv.

Exact asa cum se poate observa si din imaginile reprezentative atasate aici.

Referitor la acest exemplu, lamelele din lemn de rasinoase au un design aparte.

Acestea sunt bine rotunjite pe partile laterale astfel incat acestea sa poata imita foarte bine barnele din lemn.

Si pentru ca tot vorbim aici despre un model de foisor hexagonal inchis pe toate laturile, cu accente rustice si clasice, la fiecare din cele cinci ferestre ale respectivului model de foisor sunt amplasate jardiniere pentru ghivecele cu flori.

Aspect care aduce, negresit imbunatatiri estetice respectivului model de foisoor. Asta, in partea inferioara.

In schimb, in partea superioara, foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa de calitate.

Iar pentru o buna protectie a lemnului de rasinoase din care este confectionat acest corp de mobilier, foisorul trebuie farte bine lacuit cu lacuri si vopseluri pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Astfel incat, agentii externi, ploaia, vantul, soarele sau gerul puternic sa nu poata influenta in mod negativ calitatea initiala a lemnului.

De asemenea, noi am ales sa va prezentam acest model de foisor in forma sa bruta, iar dumneavoastra decideti pentru ce nuanta puteti opta pentru decorarea acestui model de foisor.

Dincolo de aceste aspecte trebuie subliniat faptul ca un foisor hexagonal inchis pe toate laturile poate fi utilizat la fel de bine pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

Si asta nu e tot. Pentru ca, dupa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa, la exterior foisorul este imprejmuit cu un strat de pietris de o anumita granulatie.

Si  care are un aspect deosebit, per ansamblu. Ciu capacitatea clara de a pune in valoare acest model de foisor.

Iar in ceea ce priveste partea de interior a respectivului foisor hexagonal inchis pe toate partile, aceasta poate fi asigurata, in functie de preferinte cu tot ce este necesar pentru obtinerea confortului optim.

In consecita, un astfel de foisor poate fi o alegere excelenta pentru curte.

Mai ales in situatia in care reusiti sa asigurati si o stransa legatura intre foisor si imobilul din imediata sa apropiere.

 

Sursa www.Pinterest.com