Foisor modern imprejmuit cu sticla

Realizat intr-o zona cu mult soare, acest model de foisor modern imprejmuit cu sticla este conceput astfel incat respectivul aspect sa nu poata fi un impediment, ci un real avantaj.

Si, desi vorbim aici despre un model de foisor imprejmuit cu sticla, pentru a se evita efectul de sera, actualul proprietar a ales sa aplice o protectie solara pentru o intimitate de lux, prin aplicarea de folii reflectorizante a razelor de soare.

In asa fel incat confortul la interiorul unui astfel de foisor, cat si aspectul exterior, acestea sa fie mult superioare.

Si sa nu faca altceva decat sa puna acest model de foisor intr-o lumina pozitiva.

Dincolo de acest aspect, un foisor modern imprejmuit cu sticla este amplasat si bine echilibrat pe o suprafata de ciment destul de groasa.

Astfel incat umiditatea sa nu poata patrunde la interiorul foisorului.

In asemenea conditii, un astfel de model de foisor este unul extrem de atractiv.

Mai ales in situatia in care aveti posibilitatea de a deschide respectivele ferestre, pentru o buna ventilatie.

Cat despre amenajarea la interior a acestui model de foisor, puteti opta cu tarie pentru orice varietate de decor, daca aceasta este una moderna.

Fie cu o camapea de jur imprejur si o masuta de cafea, ori cu o canapea si doua fotolii.

Sau cu oricare alte corpuri de mobilier care sa va puna in avantaj total fata de toate persoanele care ajung sa va treaca pragul casei.

Si care sa ajunga in preajma acestui foisor modern imprejmuiut cu sticla.

In aceste conditii, cat si dupa o buna accesorizare la interior, respectivul model de foisor poate fi utilizat cu succes in oricare perioada a anului, indiferent de anotimp.

Numai asa, printr-o buna informare veti putea intra in posesia celui mai atractiv model de foisor, in functie de preferintele dumneavoastra.

 

Sursa www.Pinterest.com