Foisor octogonal in zona de munte

Odata cu trecerea timpului foisorele de lemn au reusit sa se impuna tot mai mult pe piata de profil din Romania. Cel putin asta rezulta din statisticile intocmite de firma noastra.

Ceea ce inseamna ca tot mai multe persoane au inceput sa aprecieze lemnul la justa lui valoare.

Asa am ajuns in situatia de a va prezenta acest model de foisor octogonal in zona de munte. Tocmai pentru o buna orientare a persoanelor care doresc sa amenajeze un astfel de corp de mobilier intr-o zona mai putin accesibila, asa cum este si acest model de foisor octogonal in zona de munte.

Prin realizarea acestui model de foisor din lemn realizat pe suprafata unui teren aflat in panta, actualul proprietar a intentionat sa poata sa-si  delimiteze clar terenul pe care il detine intr-o zona de munte.

Respectivul model de foisor fiind folosit ca si punt de observare a suprafetei de teren, proprietate personala.

In alta ordine de idei, pentru amenajarea acestui model de foisor, pe terenul respectiv a fost mai intai turnata o placa de ciment in vederea crearii postamentului care sa ofere echilibrul respectivului model de foisor. Si apoia a fost montat foisorul.

Despre forma si marimea foisorului, acestea au ramas la latitudinea actualului proprietar. Care a optat pentru forma octogonala a acestuia.

Cu alte cuvinte puteti opta pentru achzitionarea respectivului model de foisor cu cate laturi doriti. Fiind marcata corespunzator chiar si aleea principala care sa faca accesul la respectivul obiectiv.

In alta ordine de idei este bine de precizat faptul ca foisoarele de gradina rezista la fel de bine impotriva intemperiilor indiferent de zona de amplasare.

In consecinta va puteti bucura in liniste de existenta unui model de foisor octogonal chiar si in zona de munte.

Foisor octogonal in zona de munte