Foisor octogonal personalizat

Nevoia permanenta de confort in propria curte coroborata cu dorinta de shimbare, la care se mai adauga si manifetarea deschiderii catre nou, din partea cititorilor nostri  ne-a adus in situatia de va prezenta aici un model atractiv de foisor din lemn pentru gradina.

De aceasta data fiind vorba despre un model de foisor octogonal personalizat.

Asa cum sunt, practic marea majoritate a acestor corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea gradinii.

Referitor la aceste corpuri de mobilier reamintim faptul ca un foisor pentru gradina indiferent de forma, marime sau volum se poate realiza intr-un model personalizat.

In sensul ca, impreuna cu constructorul foisorului, dumneavoastra in calitate de viitor client sunteti cei care stabiliti cu exactitate fiecare element de detaliu a fiecarei piese principale a respectivului model de foisor octogonal personalizat.

In asa fel incat la finalul lucrarii veti putea fi siguri ca respectivul foisor pentru care optati este unul personalizat.

Un alt avantaj esential al acestor corpuri de mobilier de mari dimensiuni pentru gradina este legat de faptul ca, in situatia in care va plictisiti mult prea repede de respectivul model de foisor puteti renunta la anumite piese principale pe care ulterior sa le inlocuiti cu altele.

Cu aceeasi utilitate, dar cu un alt design. Si fara sa afectati structura de rezistenta a foisorului respectiv.

In consecinta, acest model de foisor octogonal personalizat este executat din lemn de rasinoase direct pe o placa din ciment pavata cu piatra cubica decorativa obtinuta in doua culori atractive.

Asa cum se poate observa si din imaginile postate de noi aici.

Modelul nostru de foisor are opt laturi, dintre care, una dintre ele este folosita ca si spatiu de acces la interiorul foisorului.

Stalpii principali de rezistenta sunt uniti intre ei in partea inferioara de o balustrada al carui model este la fel de personalizat.

Si care este format pe baza imbinarii inteligente a lamelelor din lemn de rasinoase.

O alta serie de elemente personalizate din componenta acestui foisor sunt acele contravantuiri cu gardulet decorativ.

Regasite in mod normal in partea superioara a foisorului.

De asemenea, acoperisul foisorului este executat pe baza unei sindrile bituminoase in model de fagure.

Si pentru ca asta nu e tot, pentru a va putea bucura cu adevarat de existenta si rezistenta respectivului model de foisor, acesta trebuie sa fie lacuit si bine finisat cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Astfel incat, foisorul sa poata beneficia de protectie impotriva tuturor agentilor externi, soare ploaie, ger sau vant.

O perioada de timp cat mai lunga.

Asa ca, este de preferat sa mizati cu tarie pe eficienta unui astfel de model de foisor octogonal personalizat, cu posibilitatea de a putea fi obtinut in dimensiuni si culori personalizate.

In functie de preferinte.

 

Sursa www.Pinterest.com