Foisor rustic cu barne din lemn

Foisorele din lemn pentru gradina ne-au atras din totdeauna atentia prin forma, design, cat si prin diversele posibilitati de amenajare la interior.

In asa fel incat dorim sa venim in sprijinul dumneavoastra cu un alt model interesant de foisor rustic cu barne din lemn.

Un model care prin combinatia materialelor folosite, acesta reuseste sa atraga atentie ori de cate ori ajungeti in imediata sa apropiere.

Si pentru ca aici este vorba despre un model de foisor rustic cu barne din lemn, respectivul amplasament este ideal pentru a putea fi amplasat in zone foarte largi, paduri, poienite.

Sau in zone de munte, ori zone turistice.

Acolo unde respectivul model de foisor sa aiba capacitatea de a intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier, sau chiar si cu imobilul din imediata sa apropiere.

In asa fel incat ori de cate ori reusiti sa asociati corpurile de mobilier de exterior intre ele, sau chiar si cu imobilul din respectiva curte, atunci cu siguranta ca va aflati in fata unui lucru bine facut.

Din punct de vedere tehnic, acest model de foisor rustic cu barne din lemn este un loc de relaxare personalizat.

Alcatuit pe baza unei fundatii bine definite pavate cu piatra de munte.

Iar stalpii principali de rezistenta, cat si balustrada foisorului, acestia sunt realizati din barne din lemn de rasinoase.

Fiosorul este bine distantat de la nivelul solului, astfel incat patrunderea la interiorul acestuia se poate face numai cu ajutorul a catorva trepte de scara.

Si asta nu e tot, atata timp cat la interior foisorul este amplasat strategic pe una din laturile mici ale acestuia un semineu de mari dimensiuni.

De asemenea, aici, nici acoperisul nu trebuie neglijat, atata timp cat acesta este realizat din sindrila bitumioasa ale carei nuante pot fi alese preferential.

Iar, odata ce ati amplasat un astfel de corp de mobilier in gradina, sau in oricare alta locatie, amenajarea la interior nu poate fi decat o simpla joaca.

Si pentru ca aici este vorba despre un corp de mobilier cu o parte principala din lemn, este bine de stiut faptul ca lemnul este tratat corespunzator cu lac cerat pe baza de apa de la importanti producatori.

Si nu oricum, ci prin aplicarea acestei solutii in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

in aceste conditii lemnul va putea face fata cu brio tuturor intemperiilor de pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

 

Sursa www.Pinterest.com