Foisor rustic din lemn de rasinoase

Gama diversa de modele de foisoare de gradina executate cu succes pe teritoriul tarii noastre, coroborat cu preferintele tot mai diferite venite din partea consumatorilor diversi ne-au adus in situatia de a veni in intampinarea dumneavoastra, a cititorilor nostri cu un alt model de foisor de gradina extrem de atractiv si foarte interesant.

Fiind vorba aici despre un model de foisor rustic din lemn de rasinoase, personalizat.

Conform preferintelor venite din partea actualului proprietar.

Motiv pentru care revenim asupra unui aspect extrem de important, dar caruia multe dintre persoanele care sunt fascinate de astfel de corpuri de mobilier pentru gradina nu-i acorda destula atentie. Atunci cand se angajeaza la realizarea unui astfel de proiect de mare anvergura si sensibilitate.

Si ne referim in mod special la rezultatul final in urma combinarii fiecarui element de detaliu care intra in componenta unui astfel de accesoriu.

Rezultat care trebuie foarte bine gandit si analizat, inainte de inceperea executiei efective a lucrarii.

Si cum altfel, daca nu printr-un scurt exercitiu de imaginatie.

Asa am ajuns la acest model de foisor rustic din lemn de rasinoase, pe care dorim sa il prezentam tuturor acelor persoane interesate de astfel de constructii pur si simplu fascinante si rustice.

Prin intermediul carora efectele de traditional si clasic se imbina aproape perfect intr-un corp de mobilier pentru gradina, cu posibilitatea de a putea fi utilizat la fel de bine pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

Exact asa cum se poate deduce chiar si in urma vizionarii acestor fotografii reprezientative.

In consecinta trebuie stiut ca un astfel de foisor rustic din lemn de rasinoase este de forma dreptunghiulara.

Este asamblat strategic pe o suprafata de ciment pavata cu piatra.

Si cam un astfel de model de foisor este executat din lemn de rasinoase in mod strategic.

Si asta, deoarece lemnul de rasinoase reprezinta textura care are capacitatea de a se comporta cel mai bine la conditiile climaterice din tara noastra.

Acesta fiind un alt amanunt esential in urma caruia trebuie sa stiti ce decizii puteti lua in momentul in care veti dori sa intrati in posesia unul astfel de foisor rustic din lemn de rasinoase. Si care sa reziste foarte bine la intemperii. Fie ca este vorba despre ploaie, soare, ger sau vant.

Foisorul este executat cu doua din laturile sale acoperite in totalitate, datorita prezentei elementelor de lambriu plin.

Acolo unde, pentru a nu impiedica vizibilitatea de la interior, la exteriorul foisorului s-a optat pe existenta unor iluminatiare cu obloane.

A caror prezenta asigura un rol practic, cat si unul de decor.

Foisorul sa face extrem de util si prin faptul ca, la interior acesta iese in evidenta prin prezenta unui gratar din piatra utilat corespunzator, cu tot ce trebuie.

In functie de dorinta si preferintele actualului proprietar.

De asemenea pe jumatate dintr-o latura a foisorului, balustrada acestuia este inlocuita cu o bordura destul de inalta realizata din ciment si care este pavata cu piatra naturala.

Cat despre celelalte componente din lemn, lamelele din lambriu si stalpii principali de sustinere realizati in model traditional, acestia sunt tratati strategic cu lacuri si vopseluri pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Si nu oricum, ci prin aplicarea a trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In schimb, despre acoperis se poate spune ca acesta este executat la fel de bine, din sindrila bituminoasa, a carei forma si culoare pot fi alese in functie de preferinte.

La fel ca si nuanta aplicata partii din lemn a foisorului.

Si pentru ca tot am ajuns la nuanta trebuie stiut ca, aici s-a optat in mod special pe nuanta de nuc.

Insa, mai trebuie stiut faptul ca, unui astfel de foisor rustic din lemn de rasinoase ii poate creste semnificativ valoarea, daca si numai daca este foisorul este asociat foarte bine cu intreg ansamblul peisagistic sau chiar si cu imobilul din imediata sa apropiere.

Prin urmare, daca va place acest model de foisor rustic din lemn de rasinoase, este de preferat sa nu mai stati pe ganduri si sa treceti la actiune!

Numai asa veti putea intelege pe deplin care sunt avantajele majore ale unui foisor de gradina, la locul potrivit.