Folositi garduletul decorativ cu rol de amenajare a diferitelor locatii

Pana acum am prezentat o serie intreaga de modele de gardulete decorative confectionate pe baza lamelelor realizate din lemn de rasinoase, in model de romb sau patrat.

Si care de-a lungul timpului s-au remarcat in cele mai multe dintre situatii ca si parte componenta a diferitelor corpuri de mobilier.

Acolo unde garduletele decorative isi gasesc utilitatea ca si element de protectie a diferitelor zone.

Insa, incepand cu acest articol venim cu un exemplu concludent cu privire la asocierea respectivelor gadulete decorative, chiar in acoperisul unor pergole sau terase.

In asa fel incat efectul final sa fie unul pe masura propriilor asteptari.

Asa ca, ar fi indicat sa folositi garduletul decorativ cu rol de amenajare a diferitelor locatii, acolo unde este necesar.

Un alt element de detaliu, in acest sens este legat de faptul ca respectivele gardulete decorative sunt folosite in asociere cu placile de policarbonat.

Cele care asigura protectia impotriva razelor toride ale soarelui, cat si impotriva ploii.

Cat desptre efectul final va puteti da seama si singuri, abia dupa ce intrati in posesia unui astfel de acoperis la interiorul caruia se afla si un gardulet decorativ realizat din lamele din lemn de rasinoase orientate in model de romb sau patrat.

Pentru a intelege intr-o mica masura ceea ce insemna cu adevarat sa folositi garduletul decorativ cu rol de amenajare a diferitelor locatii am postat aici si o imagine reprezentativa cu un astfel de exemplu.

Acolo unde, respectiva terasa este marcata in partea iferioara de existenta unei suprafete plane realizata din ciment, cu stalpi principali de sustinere pe una din laturile mari ale terasei.

Cealalta latura a terasei fiind asigurata de una din partile laterale ale imobilului.

Stalpii principali de sustinere din ciment ai terasei sunt uniti intre ei printr-o grinda, ca si suport principal pentru traverse.

Cat si pentru garduletul decorativ si placa de policarbonat.

In asa fel incat, ori de cate ori va aflati la interiorul unei astfel de locatii sa intelegeti foarte bine care este efectul major al existentei unei astfel de amenajari a unui acoperis, in care a trebuit sa folositi garduletul decorativ cu rol de amenajare a diferitelor locatii.

 

Sursa www.Ponterest.com