Fotolii din lemn pentru gradina

Pe langa scaunele de gradina executate in stil rustic aceste fotolii din lemn pentru gradina vin sa ne demonstreze faptul ca exista si multe alte accesorii si corpuri de mobilier a caror destinatie o reprezinta amenajarea zonelor exterioare.

Chiar si ceste fotolii care fac diferenta cu alte corpuri de mobilier, prin natura finisajelor si a spatarului principal, care este unul destul de generos.

Si care vine sa ne surprinda in mod direct prin forma si model. Dar si prin existenta unui blat comun. Dupa cum se poate vedea si din imaginile postate de noi aici.

Acesta este si motivul principal pentru care am ales sa va prezentam aici respectivul model de fotolii din lemn pentru gradina.

Cu posibilitatea de a putea fi definite de nuanta, cat si de modul in care aceste fotolii beneficiaza de o buna protectie impotriva agentillor externi, soare, ploaie, vant sau ger.

Iar daca ne oprim strict asupra acestui ultim aspect, este bine de stiut ca aici intervine in mod direct lacul cerat pe baza de apa.

Acesta fiind aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Ceea ce reprezinta un alt detaliu esential pentru care lemnul sa-si poata pastra in continuare calitatile sale initiale timp de mai multi ani consecutivi.

Dupa care acesta mai necesita o noua lacuire.