Fotoliu modern pentru gradina

Experienta noastra de pente 10 ani in realizarea diferitelor corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea spatiilor exterioare ne-au adus in fata unor provocari din cele mai diverse.

Asa am ajuns sa trecem de la realizarea corpurilor de mobilier rustice si clasice la acele corpuri de mobilier din lemn moderne.

Care, desi acestea sunt realizate din lemn de rasinoase, ele se pot asociate foarte bine cu alte corpuri de mobilier modern aflate in imediata apropiere.

Un astfel de produs realizat din lemn de rasinoase si care beneficiaza de rezistenta si confort este chiar acest fotoliu modern pentru gradina. Prezentat de noi in imaginea alaturata.

Dupa cum mentionam anterior aceste accesorii sunt realizate din lemn de rasinoase, deoarece esenta respectiva a lemnului este bine tratata impotriva intemperiilor cu lacuri si solutii speciale. Ceea ce face ca aceste corpuri de mobilier sa se comporte foarte bine la conditiile climaterice din tara noastra.

Iar in ceea ce priveste raportul calitate – pret, acesta este unul echitabil.

Dincolo de asta respectivul model de fotoliu modern pentru gradina trebuie combinat si cu un model de saltea din burete, atat de necesar pentru asigurarea confortului optim pentru un timp indelungat.

Iar in cazul in care doriti unul sau mai multe astfel de corpuri de mobilier pentru gradina e bine de stiut ca ele pot fi comandate intr-un spectru larg de nuante si culori in functie de preferinte. Si in functie de paletarul de culori existent la producator.

Astfel incat fotoliile sa se poata sincroniza foarte bine cu restul decorului.

 

Sursa www.Pinterest.com