Gabriela este dormitorul visurilor tale

Piata de profil din Romania si Europa ne ofera o posibilitate larga de alegere a corpurilor de mobilier destinate pentru amenajarea la interior a diferitelor locatii. Insa, important este ce anume alegeti pentru amenajarea propriei locuinte.

Dincolo de asta, indiferent despre care dintre camere este vorba, alegerea pieselor de mobilier se face dupa aceleasi criterii legate de calitate, fiabilitate, confort, relaxare si nuanta. Dar si, de cat de bine mobila reuseste sa optimizeze spatiul disponibil de la nivelul respectivei camere.

Un alt rol esential in alegerea produsului dorit il joaca chiar si pretul. Mai ales atunci cand societatea in care traim este una pe care o cunostem destul de bine fiecare dintre noi. Unde locurile de munca sunt insuficiente. Si unde puterea de cumparare a leului este destul de redusa.

Tocmai din acest motiv am adus in atentia dumneavoastra, prin intermediul acestor randuri o interesanta garnitura de mobilier.

Asa se face ca, Gabriela este dormitorul visurilor tale.

Si asta, pentru ca modelul respectiv de dormitor este compus din pat matrimonial, cu doua noptiere elegante. Un sifonier cu patru usi batante cu o buna compartimentare la interior. Dar si cu locuri destinate pentru toata gama de articole vestimentare de mici si mari dimensiuni.

Si asta nu e tot. Pentru ca modelul de dormitor Gabriela este compus si dintr-o comoda cu doua sertare destul de generoase ca si spatiu interior de depozitare.

Pornind de la premiza cu ajutorul careia Gabriela este dormitorul visurilor tale subliniem faptul ca palul melaminat din care este confectionat acest dormitor asigura rezistenta optima, calitatea si efectul dorit pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Iar ca si informatie suplimentara patul matrimonial este dotat cu fund de pal, doua locuri de depozitare la interior a diferitelor articole textile si vestimentare, dar si cu o somiera, atat de necesara pentru o manevrabilitate cat mai usoara a saltelei.

Toate aceste detalii ne intaresc ideea potrivit careia Gabriela este dormitorul visurilor tale.