Gard despartitor cu lamele orizontale

Modelul de gard despartitor cu lamele orizontale, asa cum se poate observa si din imaginea postata aici vine sa completeze in mod direct seria corpurilor de mobilier ideale pentru amenajarea diferitelor spatii exterioare.

Propunem spre vizualizare acest model de gard deoarece lemnul bine finisat si protejat impotriva intemperiilor obtinut in doua nuante reuseste sa impuna respect tuturor acelora care ajung sa se afle in preajma lui.

Acesta este realizat pe o fundatie putin sesizabila, pe baza stalpilor principali de rezistenta realizati din teava rectangulara bine mascata cu lamele verticale din aceeasi textura a lemnului. Dar asta conteaza mai putin.

Important este de cat de util se poate face acest model de gard.

Tinand cont de modelul, inaltimea si nuantele folosite pentru realizarea acestui accesoriu este limpede faptul ca ori de cateori va aflati in situatia de a opta pentru obtinerea unui model de gard imprejmuitor, ar fi de preferat sa analizati cu atentie si acest gard despartitor cu lamele orizontale.

Si chiar daca lamelele din lemn ale panourilor de gard sunt foarte putin distantate intre ele, sentimentul de siguranta si intimitate este bine conturat in sensul bun al cuvantului.

Gardul poate fi executat din lemn de diferite texturi. Si in marea majoritate a situatiilor, acesta este la fel de interesant si atractiv.

Din punct de vedere tehnic trebuie stiut faptul ca acest model de gard este unul special conceput pentru delimitarea unei curti, de exemplu, in partile laterale si din spate. Si mai putin in partea frontala a acesteia.

Acolo unde este de preferat ca fundatia gardului sa fie mult mai bine definita. Si cum altfel, daca nu printr-o inaltime considerabila?

 

gard despartitor cu lamele orizontale

Sursa  www.Pinterest.com