Gard din usi sau usi pe post de gard

Ideea amenajarii unei curti cu un model de gard din usi sau usi pe post de gard ne-a trezit interesul si astfel ne-am hotarat sa va prezentam si dumneavoastra aceasta idee absolut interesanta de amenajare a unei curti.

Ideea respectiva apartine unui proprietar care s-a decis sa profite de ocazie si sa foloseasca usile provenite de la o cladire veche, pe post de gard despartitor a doua proprietati. Astfel incat gardul sa poata fi la fel de interesant si atractiv, indiferent de pe ce parte este privit.

In alta ordine de idei, prin realizarea unui astfel de model de gard proprietarul a inteles foarte bine care este rolul culorilor asupra organismului uman. Datorita faptului ca usile respective sunt colorate.

Ceea ce ne face sa credem ca aici avem de a face cu proprietatea unei persoane cu valente artistice.

Respectivul model de gard din usi sau usi pe post de gard nu reprezinta singurul model, ci astfel de garduri sunt regasite sub diverse variante de culori, forme si marimi. Ceea ce inseamna ca ideea respectiva a fost punct de plecare pentru mult mai multe persoane.

Este adevarat ca in tara noastra nu am intalnit astfel de idei de amenajare a unui gard din usi sau usi pe post de gard.

Tocmai din acest motiv dorim sa promovam si in tara noastra astfel de variante de amenajare a unui altfel de gard amenajat din usi.

Si asta nu este singura varianta de amenajare a unui gard dinm deseuri. pentru ca un alt proprietar de casa a optat pentru realizarea unui gard colorat confectionat pe baza lamelelor din lemn de rasdinoase provenite de la paleti. Acele componente din lemn folosite pentru marfa. Dar despre acest model de gard vom vorbi cu alta ocazie.

Intorcandu-ne la gardul nostru, este bine de stiut faptul ca accesul la interiorul curtii se face in general pe usa care este cel mai aproape de imobilul de la interior.

Cu alte cuvinte, faceti apel la imaginatie si optati pentru un model de gard iesit din comun. Asa cum este si acest gard din usi sau usi pe post de gard. Si astfel veti putea beneficia de tot confortul necesar, cat si de un grad ridicat de intimitate la interiorul curtii.

 

gard din usi sau usi pe post de gard

Sursa www.Pinterest.com