Gard modern din bambus sau trestie

Varietatea larga de modele de garduri existente pe piata de profil ne-a determinat sa venim spre intampinarea dumneavoastra cu un alt model de gard imprejmuitor. Care, cu siguranta poate reprezenta o idee noua de delimitare a spatiului din curtea dumneavoastra.

Practic aici este vorba despre un model de gard modern din bambus sau trestie. Al carui aspect este unul superior, exotic si plin de efect.

Asa cum se poate distinge chiar si din imaginea postata de noi aici.

Gardul este realizat pe o fundatie de ciment extrem de discreta. Si este bine echilibrat cu ajutorul unei rame metalice fixate in ciment cu ajutorul unor suruburi.

Gardul este bine distantat de la nivelul solului si asa cum am precizat anterior, acesta este conceput pe baza unei rame principale din metal al carei interior este completat cu cate un rand de tulpini de bambus sau trerstii ajunse la maturitate.

Si care au capacitatea de a da un efect de mare valoare respectivului model de gard, cu totul si cu totul deosebit

Tocmai din acest motiv am decis sa va prezentam acest model de gard, ca si idee interesanta de amenajare a propriei curti. Cu un accesoriu de valoare pentru o curte cu atitudine.

De asemenea respectivul model de gard modern din bambus sau trestie, asa cum se poate distinge si din imaginea atasata aici poate fi tot ce va puteti dori pentru imprejmuirea propriei curti, cu un accesoriu de calitate superioara.

Si care poate fi comandat in diferite nuante si culori.

In functie de preferinte, cat si in functie de cat de bine reuseste gardul sa intre in legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier. Cat si cu imobilul aflat la interiorul curtii respective. Contrastul existent intre rama gardului si textura tulpinilor de trestie are un aspect de mare valoare pentru un astfel de accesoriu.

 

 

 

 

Gard modern din bambus sau trestie

Sursa www.Pinterest.com