Pat matrimonial din bambus

Bambusul ajuns la maturitate capata un aspect nobil si o textura aparte. Astfel incat, acesta a trezit interesul multor designeri, in vederea valorificarii cat mai fructuase, a acestui material de mare efect.

Si cum altfel, daca nu prin folosirea bambusului ca si material principal in constructii. Cat si in realizarea diverselor corpuri de mobilier. Atat pentru amenajarile interioare, cat si pentru amenajarile exterioare.

Insa, prin intermediul acestor randuri vom putea face o referire succinta la folosirea bambusului, special pentru realizarea corpurilor de mobilier necesare pentru amenajarea la interior a diverselor locatii.

Asa cum se poate observa si din imaginea postata aici, bambusul este folosit chiar si pentru realizarea unui pat matrimonial de mare efect pentru casa.

Acest model de pat matrimonial din bambus este unul executat extrem de simplu. Prin realizarea suportului principal obtinut prin alaturarea tulpinilor de bambus. Usor distantate de la nivelul parchetului, cu ajutorul altor doua tulpini de bambusorientate transversal.

In alta ordine de idei, confortul acestui model de pat matrimonial din bambus este unul pe masura asteptarilor. Deoarece, in marea majoritate a cazurilor confortul si relaxarea unui pat matrimonial sunt asigurate de calitatea saltelei si mai putin de textura materialului pe baza caruia este realizat patul matrimonial.

In acest caz, bambusul are rolul esential de creare a unui design asiatic si rustic.

Si care se poate completa in mod direct chiar si cu alte accesorii si corpuri de mobilier, de diverse utilitati.

Si pentru ca acest model de pat matrimonial din bambus este unul de joasa inaltime si poate fi amplasat singur la nivelul unei camere, este bine de retinut si asepectul potrivit caruia acest model de pat cu accente asiatice poate fi o importanta piesa de mobilier necesara pentru amenajarea la interior a unei mansarde.

Acolo unde volumele interioare sunt mult mai reduse ca si spatiu util.

Si, desi din punct de vedere feng shui, in dormitor nu sunt admise oglinzile, in cazul unui dormitor realizat chiar in mansarda, prezenta oglinzilor poate avea un rol esential.

Deoarece acestea dau o nota pozitiva spatiilor ceva mai inguste. Cum ar fi, de exemplu baile.

In consecinta, este important sa puneti accentul pe un astfel de pat matrimonial din bambus, in oricare din nuantele preferate.

 

 

pat matrimonial din bambus

Sursa www.Pinterest.com