Ordinea si geometria in propria curte

Asa cum ne-am obisnuit si pana acum, ordinea si geometria intr-o curte reprezinta elementele de baza pentru realizarea efectului dorit.

Si ne referim aici, in mod special la optimizarea spatiului interior din respectiva gradina, amenajarea peisagistica, cat si la realizarea unei bune dotari a gradinii cu diverse alte corpuri de mobilier destinate pentru amenajarea zonelor exterioare.

Mergand pe acest principiu, ne-am gandit ca este oportun sa acordam atentia maxima fiecarui element de detaliu care contribuie in mod clar

la definirea respectivei curti, atat din punt estetic, cat si din punct de vedere al utilitatii.

Tocmai din acest motiv am atasat aici si o imagine concludenta potrivit careia ordinea si geometria in propria curte reprezinta acel obiectiv principal urmarit in mod normal de marea majoritate a celor persoane care isi doresc o curte moderna si minimalista.

De care sa se poata bucura la fel de bine, la oricare ora din zi si din noapte. Si in oricare perioada a anului.

Dupa cum se poate observa si din aceasta imagine, respectiva curte arata intr-un anume fel, prin delimitarea exacta a diferitelor suprafete, in functie de destinatia acestora. Astfel incat trecerea de la o zona la alta fiind facuta prin terasare.

De asemenea, existenta plantelor ornamentale intr-un asemenea decor nu face altceva decat sa completeze in mod evident efectul nou creat prin prezenta unei asemenea curti.

Observam aici, zonele destinate plantelor ornamentale, gazonul de iarba bine ingrijit, gardul si podeaua, cat si existenta corpurilor de iluminat pe timp de noapte.

Si care in mod normal pot contribui la crearea unei atmosfere mult imbunatatite, dupa lasarea serii si pana tarziu in noapte.

Acestea sunt doar cateva aspecte principale prin intermediul carora, la interiorul curtii dumneavoastra va veti putea bucura alaturi de cei dragi de cele mai frumoase momente.

Iar daca alegerea materialelor necesare este atent facuta de pe piata de profil, atunci si costurile de amenajare a unei astfel de curti vor putea fi mult diminuate.

ordine si geometrie inpropria curte

Sursa www.Pinterest.com