Gard modern cu pergola

In marea majoritate a situatiilor, atunci cand vine vorba despre amenajarea unei curti, un gard modern cu pergola asa cum este si cel din imaginea respectiva poate fi o solutiea optima.

Prin intermediul careia o buna parte din probleme dumneavoastraa pot fi rezolvate cu mare usurinta.

Si ne referim aici in general la problemele care tin de siguranta, confort si intimitate.

Din punct de vedere tehnic, modelul respectiv de gard este realizat din lemn de rasinoase si se bazeaza pe rezistenta oferita de existenta unei fundatii de joasa inaltime.

Cat si a stalpilor principali de rezistenta realizati pe baza tevilor rectangulare mascate inteligent cu lamele din lemn de rasinoase de grosimea celor folosite pentru decorarea gardului.

In ceea ce priveste acest ultim aspect, al realizarii gardului, respectivul accesoriu este confectionat prin imbinarea a doua modele, din lambriu plin, cu gardulet decorativ in forma de romb, care este realizat din lamele tip fideluta. Si care se regaseste in partea superioara a gardului.

Iar ca element de noutate, in imediata apropiere a gardului sunt amplasate inteligent si acele modele de pergole destinate ca si suport ideal pentru plantele agatatoare. Asa cum se poate observa si din imaginile noastre.

Pentru o buna orientare in ce priveste respectivele pergole, acestea sunt bine fixate in suprafata solului cu ajutorul unor ancore spaciale care au rolul de a proteja lemnul contra umiditatii existenta in sol. Cat si rolul de a fixa foarte bine aceste pergole.

Ce-i drept, combinatia de gard din lemn cu pergole pentru plantele agatatoare este una cel putin interesanta. Pentru toti cei care ajung in preajma unui astfel de gard modern cu pergola.

Asa ca, atunci cand vine vorba despre amenalarea unei curti cu un gard din lemn este de preferat sa acordati o atentie maxima fiecarui element de detaliu.

Si astfel sa puteti beneficia de toata atentia persoanelor care se afla in imediata apropiere a respectivului model de gard.

Sursa www.Pinterest.com