Gradina in stil minimalist chiar pe acoperisul blocului

Nu putine sunt cazurile in care diversi proprietari ai unei locuinte aflate la etajul superior al unei gradini au optat chiar si pentru amenajarea unei zone verzi amenajate pe acoperisul blocului.

Asa cum se poate observa si din imaginea noastra. Aici este vorba despre un model de gradina in stil minimalist, chiar pe acoperisul blocului.

Iar pentru o si mai buna orientare in acest sens am atasat aici o imagine asemenatoare realizarii unui astfel de proiect de mare sensibilitate.

Astfel de situatii de amenajare a spatiilor verzi deasupra cladirilor nu sunt atat de des intalnite in tara noastra.

Motiv pentru care venim in sprijinul dumneavoastra chiar cu o idee asemanatoare de realizare a unei gradini in stil minimalist chiar pe acoperisul blocului.

O astfel de idee de amenajare a unui spatiu verde chiar pe acoperisul locuintei este bine venita, deoarece spatiile verzi de la nivelul tarii noastre in raport cu numarul de locuitori existent este si asa insuficient.

Ceea ce ne face sa credem ca ideea amenajarii a cat mai multe zone verzi, chiar si pe acoperisul locuintei reprezinta un scop bine definit al acelora care stiu sa puna in mod evident accentul pe nuanta de verde. Sau pe oricare alta cromatica. In functie de preferinte.

In alta ordine de idei, gradina in stil minimalist chiar pe acoperisul blocului poate fi o adevarata solutie de amenajare a acestei zone. Acolo unde datorita altor imbunatatiri, zona poate fi utilata inteligent, chiar si pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati in care socializarea este principalul numitor comun.

In consecinta, nu mai pierdeti timpul in zadar si treceti imediat la actiune.

gradina in stil minimalist chiar pe acoperisul bloculuiSursa www.Pinterest.com