Dus modern de exterior cu perdea de apa

In ultimul timp, dusul de exterior reprezinta o noua optiune de amenajare a unui spatiu exterior.

Idee care castiga tot mai mult teren in randurile clientilor care au inteles tot mai bine avantajul prezentei unui astfel de accesoriu in propria curte.

Si daca tot detineti o casa moderna cu accente contemporane este de preferat sa optati si pentru amenajarea curtii cu un dus modern de exterior cu perdea de apa. Asa cum se poate observa si din imaginea noastra.

Din punct de vedere tehnic acest model de dus este unul perfect functional.

Este altceva decat un dus cu care v-ati obisnuit deja si va poate asigura aceeasi racoarea necesara unei zile calduroase de vara.

Pentru obtinerea unui design modern, dusul are o forma originala si este mascat cu lemn.

Si astfel poate intra in stransa legatura cu dusumeaua, dar si cu toate celelalte corpuri de mobilier de exterior aflate in imediata apropiere. Asa cum se poate observa si din aceasta imagine.

Si ce poate fi mai frumos la interiorul unei curti, decat felul in care accesoriile prezente in acest habitat sunt bine puse in valoare, unele cu altele.

Pentru un alt efect superior, dusul de exterior este dotat cu o scurgere, cum era de asteptat. Aceasta din urma este acoperita inteligent cu pietre de rau de dimensiuni medii. Care pot avea rolul de masaj pentru talpile picioarelor.

Iar atunci cand pietrele sunt reci, la fel ca si conditiile climaterice, iar  apa este fierbinte, senzatia creata este una extrem de interesanta si care va poate crea un efect de neuitat.

In alta ordine de idei, dincolo de utilitate, respectivul model de dus reprezinta si un accesoriu de exterior, extrem de interesant pentru o gradina, de exemplu. Sau pentru o curte moderna si minimalista.

Cu alte cuvinte, dumneavoastra sunteti singurii care veti avea ultimul cuvant de spus in ceea ce priveste amenajarea unei curti cu un model de dus de exterior cu perdea de apa.

Iar ca si informatie suplimentara, un astfel de accesoriu este tot ce va puteti dori pentru asigurarea confortului optim din propria curte, in cea mai mare perioada a anului.  Asa ca, investitia merita.

 

Dus modern de exterior cu perdea de apa

Sursa www.Pinterest.com