Un altfel de model de pergola rustica

Dintotdeauna lemnul a fost sursa de inspiratie pentru o serie intreaga de solutii in amenajare din punct de vedere al constructiilor.

Lemnul oferindu-ne in acelasi timp si posibilitatea de amenajare a imobilelor, atat la interior, cat si la exterior.

Acest aspect, al constructiilor din lemn este si domeniul nostru de interes, pentru care am facut o adevarata pasiune.

Motiv pentru care am adus in atentia dumneavoastra un altfel de model de pergola rustica. Fata de cele mai des intalnite modele de pergole existente pe piata de mobilier din Romania. Asa cum se poate observa si din imaginea postata de noi aici.

Modelul respectiv de pergola prezentat aici, este unul executat dupa o geometrie bine definita. Cu bancuta si gardulete decorative laterale. La care se mai adauga si cate doua randuri de grinzi, dar si traverse destul de discrete.

Si poate reprezenta una dintre cele mai interesante si atractive modele de corpuri de mobilier realizate special pentru amenajarea zonelor exterioare.

Acest model de pergola are avantajul dublei utilizari. Atat din punct de vedere al locului destinat pentru odihna, cat si ca suport special pentru plantele agatatoare.

Care, in diferite conditii, aceste plante pot contribui si la amenajarea unui spatiu de relaxare extrem de util in diferite situatii.

Prin crearea unui con de umbra in jurul respecvtivului model de perghola prezentat de noi prin intermediul ascestei imagini postate aici.

In consecinta, un astfel de model de pergola rustica este tot ce va puteti dori pentru amenajarea gradinii.

Si chiar daca pergola este realizata din lemn de rasinoase, este bine de stiut ca, acest material poate fi bine protejat fata de intermperii, cat si fata de umiditatea excesiva din sol. In asa fel incat aceta sa va poata oferi tot confortul necesar de care aveti atata nevoie.

un altfel de model de pergola rustica

Sursa www.Pinterest.com