Stilul minimalist al unei terase amenajate pe un teren in panta

Sunteti in situatia de a intra in posesia unui teren aflat in panta sau aveti deja unul? Si totodata o serie intreaga de proiecte de amenajare nu va dau liniste?

Noi va asiguram ca totul este posibil, cu ambitie si multa rabdare.

Motiv pentru care venim in sprijinul dumneavoastra cu o solutie interesanta de optimizare a spatiului existent la interiorul curtii dumneavoastre.

Si daca imobilul este unul modern si contemporan, atunci si curtea trebuie sa fie una cu pretentii, bine definita. la fel ca si terasa aflata in imediata apropiere a imobilului.

Mergand pe acest principiu am ales sa va prezentam aici stilul minimalist al unei terase amenajate pe un teren in panta.

Din punct de vedere tehnic, terenul destinat pentru amenajajarea terasei trebuie sa fie unul perfect orizontal si bine echilibrat.

Iar in situatia in care terenul respectiv se afla in panta este necesar ca acesta sa fie decupat exact atat cat este necesar pentru amenajarea terasei. Si odata creata aceasta terasa trecerea de la un nivelul la altul se poate face prin amenajarea unor trepte de acces.

In aceasta situatie se poate proceda si cu restul suprafetei intregii curti. Al carui teren poate fi terasat, in vederea unei bune amenajari.

In alta ordine de idei, dupa ce terasa respectiva a fost perfect decupata, proprietarul a trecut mai intai la aplicarea unui strat de nisip si apoi terenul a fost completat cu un alt strat de pietris, pe intreaga supreafata a terasei. Material a cerei culoare a fost aleasa optional. Astfel incat, din punct de vedere cromatic, pietrisul sa aiba capacitatea de a intra in stransa legatura cu celelalte componente principale ale terasei.

Asa s-a ajuns si in situatia ca urmatorul pas in amenajarea terasei sa fie definit de existenta unor spatii destinate special pentru a putea fi amnajate cu flori ornamentale,. Si tot aici se regasesc si alte locuri amenajate de jur imprejurul terasei care pot fi folosite ca si locuri pentru relaxare.

Acestea sunt mascate inteligent cu lemn de rasinoase bine lacuit si protejat impotriva intemperiilor.

Acelasi material de lemn se regaseste atat pe treptele scarilor, cat si pe aleea principala.

Si abia dupa ce s-au asigurat toate aceste operatiuni de amenajare se va putea trece si la alegerea celorlalte accesorii destinate pentru o terasa ca cea prezentata de noi aici.

Aici poate fi vorba aici despre canapele si fotolii destinate pentru zonele exterioare, o masa si scaunele aferente acesteia. Sau diferite alte corpuri de mobilier destinate special pentru amenajarea zonelor exterioare. In functie de necesitatile fiecarui client.

stilul minimalist al unei terase aenajate pe un teren aflat in panta

Sursa www.Pinterest.com