Idei de realizare a portilor de acces

Fie ca este vorba despre un model de gard din lemn sau unul din ciment, existenta unei porti de acces in curte reprezinta un accesoriu ideal pentru dotarea gardului.

Si care  va obliga automat si la realizarea unei bune asocieri dintre gard si poarta respectiva. Care trebuie sa fie la fel de bine definita. O poarta cu atitudine care sa impuna un minim de respect fiecarei persoane care ii trece pragul.

O poarta al carui acces trebuie sa fie unul extrem de silentios. Si care sa nu va produca nici un fel de problema in ceea ce priveste functionalitatea.

Din acest motiv, am ales sa va prezentam aici un model de poarta din lemn masiv realizata pe baza liniilor curbe. Cat si a decupajelor in semirotund.

Din punct de vedere tehnic, respectivul model de poarta prezinta in partea superioara un decupaj destul de generos care poate permite vizibilitatea dintr-o parte in alta a gardului. Aici regasindu-se in mod evident si cateva decoratiuni din fier forjat. Al caror scop principal este acela de a crea un efect nobil din multe puncte de vedere.

Iar atunci cand respectivul decupaj nu se ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra, puteti interveni cu o placa de policarbonat, prin intermediul careia se poate optura vizibilitatea dintr-o parte in alta a gardului.

De asemenea, ar mai fi de amintit aici si faptul ca odata ce puteti opta pentru un astfel de model de poarta aveti ocazia de a alege si nuanta preferata pentru decorarea acestui accesoriu.

idei de realizare a portilor de acces

Sursa www,Pinterest.com