Gardul viu cu panouri din lemn de rasinoase

Gardul viu cu panouri din lemn de rasinoase reprezinta o alta idee atractiva prin intermediul careia sunt delimitate anumite perimetre precum curtile sau gradinile.

Si care prin asocierea cu alte accesorii de la interiorul curtii sau cu imobilul in sine, acestea au capacitatea de a crea o adevarata atmosfera.

Prin intermediul careia viata dumneavoastra poate fi influentata in mod pozitiv.  Ori de cate ori va aflati intr-un cadru adecvat, la interiorul respectivei curti imprejmuita in mod normal cu gardul viu cu panouri din lemn de rasinoase.

Cum se poate observa chiar si din imaginea noastra, acest model de gard viu cu panouri din lemn de rasinoase este amplasat pe o fundatie de joasa inaltime marcata din loc in loc, la o distanta de cel mult 2 m, cu suporti metalici de prindere a plasei de sarma ideala pentru plantele agatatoare. Cat si pentru fixarea panourilor din lemn realizate din lamele din lemn de rasinoase.

Iar ca element de detaliu este bine de stiut ca lemnul de rasinoase spre deosebire de alte esente de lemn, acesta se comporta foarte bine la conditiile climaterice din Romania.

Tinand cont si de acest element de detaliu veti putea sti cu siguranta care va fi alegerea texturii lemnului necesar pentru formarea panourilor din lemn.

In alta ordine de idei este bine de remarcat aici si faptul ca pentru a va putea bucura pe deplin de existenta unui asemenea gard viu cu panouri din lemn de rasinoase, plantele agatatoare care completeaza pe alocuri acest ansamblu, trebuie sa ajunga la maturitate.

Iar pentru obtinerea unui efect cromatic extrem de interesant si atractiv, fiecare din panourile de gard viu pot fi completate cu diferite plante agatatoare de mare efect, a caror perioada de inflorire sau crestere, este diferita, de la o specie la alta.

In acest fel, efectul creat va fi unul care sa va ofere surprize placute, de la un anotimp la altul. Asa cum este de asteptat in cele mai diverse situatii.

Si care, de ce sa nu recunoastem ca aceste plante vor necesita si o ingrijire adecvata speciei in anumite perioade de dezvoltare. Prin operatiuni de ingrijire periodica.

Fiind vorba aici despre udat, tuns, stropit. Si multe altele.

 

gardul viu cu panouri din lemn de rasinoase

Sursa www.Pinterest.com