Lemnul si piatra reprezinta o combinatie perfecta pentru un gard modern

Fara indoiala ca, atunci cand doriti sa realizati un model de gard atractiv din multe puncte de vedere pentru curtea sau gradina dumneavoastra, lemnul si piatra reprezinta o combinatie perfecta pentru un gard modern.

Insa, pentru o buna orientare in acest sens venim in atentia persoanelor interesate cu un alt model de gard realizat pe baza combinatiei dintre lemn si piatra. Care este mult mai atractiv fata de modelele de garduri cu care ne-am obisnuit pana acum.

Din acest motiv si pentru o buna orientare in acest sens, am venit spre intampinarea dumneavoastra cu o imagine ajutatoare.

De aceasta data, zonele de lemn sunt bine separate de cele din piatra, altfel de cum se procedeaza in mod normal la modelele de garduri cu care ne-am obisnuit pana in prezent.

Mai exact, prin implementarea unui astfel de gard modern, se poate observa foarte usor ca fundatia din ciment a gardului este una extrem de joasa, aproape de nivelul solului. Si, in care sunt fixate elementele de metal necesare pentru montarea panourile din lemn si a panourilor din piatra sparta.

Combinatie prin intermediul careia respectivul model de gard este unul foarte atractiv si care se poate sincroniza extrem de bine, atat cu un imobil clasic sau rustic, cat si cu un imobil realizat dupa un design modern si contemporan.

Si pentru ca nimic nu este intamplator, in ton cu geometria gardului din lemn s-a trecut si la amenajarea curtii interioare. Acolo unde s-au creat zone bine delimitate de pietris si pamant.

Zonele de pamant  fiind pregatit pentru a fi amenajat cu gazon verde si arbusti. Dupa cum se poate distinge si din imaginea noastra.

In acest fel se pot pune bazele unei curti bine concepute pentru crearea unui confort deosebit, pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Drept urmare, daca sunteti adeptul unui design modern chiar si la interiorul curtii, atunci este necesar sa optati pentru amenajarea acesteia cu un astfel de produs.

Prin intermediul caruia lemnul si piatra reprezinta o combinatie perfecta pentru un gard modern.

gard din lemn si piatra

Sursa www.Pinterest.com