Optimizarea unei bucatarii atractive

Optimizarea unei bucatarii atractive reprezinta, fara discutie scopul principal potrivit caruia bucataria se poate transforma intr-un loc prietenos, plin de energii pozitive.

Acolo unde si traficul interior trebuie sa ramana la fel de bine optimizat. Mai ales in situatia in care bucataria nu este destul de larga.

Asa ca, pentru a putea diminua efectul nedorit dat de existenta unui spatiu insuficien, este de preferat sa renuntati la peretele despartitor intre bucatarie si living sau hol.

Cat si, sa recurgeti la alte idei de amenajare. Precum optimizarea la maxim a spatiilor disponibile pentru amplasarea corpurilor de mobilier necesare la desfasurarea bunului mers in respectiva locatie. Asa cum se poate observa si din imaginea noastra.

Acolo unde spatiul disponibil aflat intre cei doi stalpi principali de sustinere este folosit special pentru amplasarea corpurilor de mobilier din bucatarie.

Iar pentru o functionalitate dupa propriile asteptari, in aceasta zona a bucatariei este amplasat si un interesant sistem de iluminare cu spoturi si alte surse de lumina, cu consum redus de energie electrica. Si care ofera un confort sporit pentru desfasurarea diferitelor activitati, cat si pentru un iluminat de veghe.

Lucru care, deasemenea se poate observa foarte usor chiar si din imaginea atasata aici.

In alta ordine de idei spatiul generos de la nivelul unei bucatarii poate fi creat chiar si prin nuantele deschise ale peretilor, cat si ale corpurilor de mobilier existente la interiorul respectivei locatii.

Altfel spus, optimizarea unei bucatarii atractive prezinta si un alt avantaj major. Si anume acela de a permite amenajarea unui loc pentru servit masa, chiar daca spatiul din aceasta incapere nu este atat de larg, pe cat va asteptati.

Cu acestea fiind spuse, bucataria nou creata poate fi acel spatiu de mare interes al unei locuinte bine definite.

 

Modul de optimizare al unei bucatarii atractive

Sursa www.Pinterest.com