Living decorat in alb

Am spus-o ori de cate ori am avut ocazia si o sa repetam acest lucru de fiecare data. Si anume, faptul ca marea majoritate a persoanelor care ajung sa decoreze o incapere cu corpuri de mobilier realizate in nuanta de alb sunt persoane destul de indraznete.

Deoarece nuanta de alb este una extrem de pretentioasa si impune multa atentie din partea proprietarilor.

Mergand pe acest principiu, aducem in atentia dumneavoastra un model de living decorat in alb.

Prin intermediul caruia orice incapere poate beneficia de confort si lumina din abundenta.

Asa cum se poate observa si din imaginile postate de noi aici.

In speta noastra, mobila pentru living este confectionata pe baza palului melaminat de calitate superioara obtinut in nuanta de alb.

Si pentru ca, in general tencuiala la interiorul acestei incaperi este realizata tot in nuanta de alb, pentru a forma o oarecare asociere de culori, in partea din spate a mobilei pentru living a fost aleasa culoarea de stejar sonoma.

Astfel incat, noua combinatie de alb si stejar sonoma fiind una dintre cele mai interesante si atractive asocieri cromatice necesare pentru un astfel de living decorat in alb.

Altfel spus, pentru decorarea propriei case apelati la corpurile de mobilier realizate intr-un decor destul de simplu. Si care beneficiaza de un grad ridicat de utilizare.

Iar acolo unde mobila de interior este realizata in nuante deschise ca si culoare este de preferat ca celelalte accesorii din imediata apropiere sa fie obtinute in alte nuante contrastante.

In consecinta este de preferat sa va orientati cat mai bine atunci cand vine vorba despre amenajarea uneia dintre camere exact asa cum va doriti dumneavoastra.

 

Sursa www.Pinteres.com