Living Geneva

Prin modelul de living Geneva ramanem in continuare in sfera corpurilor de mobilier destinate pentru amenajarea la interior a livingurilor sau a sufrageriilor.

Si asta, datorita faptului ca acest model de living Geneva reprezinta o combinatie aproape perfecta a celor doua stiluri clasic si modern.

Si al caror rezultat final este unul cu mult peste nivelul asteptarilor noastre.

Ceea ce nu poate decat sa ne aduca multumiri pe toate planurile.

La baza acestui living Geneva se afla palul melaminat obtinut in doua nuante pline de efect.

Si anume, aici este vorba despre nuanta de wenge regasita pe marea majoritate a suprafetei livingului imbinat discret cu cateva accente de crem deschis si care se regasesc pe alocuri pentru a sparge monotonia nuantei de wenge.

Asa se face ca respectivul living Geneva contine in partile extreme un sifonier si o vitrina de mari dimensiuni.

Cu un loc interesant de amplasare a TV-ului. Si cu un suport pentru carti in partea superioara centrala a respectivului corp de mobilier.

In conditiile date, acest living Geneva are capacitatea de a se ridica la nivelul asteptarilor noastre, in ce priveste designul, cat si capacitatea acestuia de a se putea face util in cele mai diverse situatii.

Si ne referim aici la capacitatea de depozitare a diferitelor produse atat la interior, cat si la exteriorul respectivului living Geneva.

Cu alte cuvinte puteti alege cu incredere un astfel de model de living pentru casa si cu siguranta ca veti putea beneficia de tot confortul necesar, la orice ora din zi si din noapte.