Masa cafea accesibila MC-49

Dincolo de efectul produs de mobila necesa pentru amenajarea livingului sau a sufrageriei, prezenta aici a unei mese pentru cafea este una de mare valoare.

Mai ales in situatia in care respectivul accesoriu este unul de mare efect si care este realizat dupa un design bine definit, astfel incat aceasta sa aiba capacitatea de a intra intr-o stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier din imediata sa apropriere.

Este vorba aici despre o interesanta masa cafea accesibila oricarui buzunar datorita pretului sau de achizitie, relativ mic.

Aceasta reprezinta rezultatul inteligent al designerilor de top obtinut printr-o buna combinatie a trei materiale de mare efect pentru un astfel de corp de mobilier.

Este vorba aici despre lemn, sticla si metal.

Asadar, masa pentru cafea este evidentiata in mod clar de existenta a doua blaturi din sticla, de mare efect, dar si de existenta unui pret de achizitie relativ mic.

In forma prezentata, aceasta masa pentru cafea accesibila si de joasa inaltime poate fi alegerea ideala pentru amenajarea la interior a oricarei case, acolo unde confortul si eleganta sunt la ele acasa.

Un alt amanunt demn de retinut in ceea ce priveste aceasta masa cafea accesibila este legat si de culoarea lemnului, care poate fi schimbata. Dar numai intr-o alta nuanta din cele propuse de producator.

MC-21 MC-49TT-1006