Masa pentru sufragerie MC-59

Din categoria accesoriilor de mare efect pentru living, sufragerie sau oricare alta incapere sau spatiu din locuinta dumneavoastra, se incadreaza cu mare succes si acest model de masa pentru sufragerie.

Este vorba aici despre un produs realizat printr-o buna combinatie a metalului cu sticla.

Iar ca urmare a acestei combinatii a rezultat o interesanta masusa pentru cafea. Un produs care datorita designului sau, acesta reuseste sa intre intr-o buna asociere atat cu corpurile de mobilier moderne cat si cu cele realizate dupa un design clasic.

Din punct de vedere tehnic, restectiva masa pentru sufragerie este conceputa astfel incat sa va poata scoate din orice incurcatura atunci cand vine vorba despre desfasurarea diferitelor tipuri de activitati al caror numitor comun este socializarea.

Si asta nu e tot. Pentru ca masa pentru cafea a fost gandita ca sa poata fi utilizata in mai multe scopuri concomitent.

Este vorba aici de prezenta celui de al doilea blat din sticla realizat la o dimensiune ceva mai redusa.

Asadar masa pentru sufragerie prezentata aici se bazeaza pe echilibrul si rezistenta a patru picioare metalice. Care la randul lor

acestia sunt prevazuti cu suporti din cauciuc la contactul cu dusumeau sau parchetul, astfel incat masa sa poata beneficia de o buna aderenta. Iar fata de blatul principal, stalpii de rezistenta sunt fixati prin presare la cald.

Insa, in ceea ce priveste sticla din care sunt realizate aceste blaturi, ea este tratata termic. Si nu intamplator, ci pentru a beneficia de o rezistenta mult sporita la socuri.

In ceea ce priveste culoarea, pentru a putea intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier din imediata apropiere, a fost aleasa culoarea neagra. Iar ca si decor suprafata neagra a blatului principal este luminata de existenta doua dungi paralele unde sticla este transparenta.

 

Masa cafea WIZ MC-5901 Masa cafea WIZ MC-5902