Masa cafea eleganta MC-21

Modelul de masa cafea eleganta prezentat prin intermediul acestor imagini a fost conceput sub amprenta unui design extrem de interesant.

Masa este realizata pe baza a doua blaturi principale din sticla, dintre care unul este amplasat strategic chiar la baza acesteia.

Un alt element definitoriu se refera la faptul ca spre deosebire de celelalte corpuri de mobilier similare, acesta este definit de existenta a trei picioare principale, distribuite in partea din centru, la mica distanta unul fata de celalalt.

Si a caror amprenta este de forma unui dreptunghi.

In schimb, sticla din care este confectionata aceasta masa, este de culoare neagra si prezinta pe blatul principal doua desene cu aspect floral si care sunt orientate in plan diametral opus.

Bine echilibrata si tratata termic, aceasta masa cafea eleganta este una de mare efect, la orice ora, indiferent ca e zi sau noapte. Iar in ceea ce priveste utilitatea, acest model de masa reprezinta una dintre cele mai interesante solutii de amenajare a unui living sau a unei sufragerii. Si dupa cum ne-am obisnuit, la un pret fara concurenta.

Masa cafea WIZ MC-2101