Masa living MC-20

Un model de masa living ca si cel prezentat prin intermediul acestor randuri, asa cum se poate observa si din imaginea atasata se poate transforma imediat intr-o solutie viabila de amenajare atat a unui living cat si a unei sufragerii.

Chiar si in cazul unui apartament de dimensiuni ceva mai reduse.

Modelul respectiv de masa este unul de dimensiuni medii si care are la baza doua blaturi din sticla neagra. Dintre care unul este amplasat strategic chiar la baza acestui model de masa.

Si tot din punct de vedere al designului este bine de amintit aici faptul ca toate cele pentru picioare metalice ale acestei mese pentru living sunt orientate in centrul acestui produs, la mica distanta unul de celalalt.

Si care au capacitatea de a mentine masa intr-un bun echilibru.

Iar despre rezistenta, nici nu mai poate fi vorba. Aceasta este obtinuta prin simplul fapt ca blatul din sticla neagra este tratat termic si astfel rezistenta lui la socuri este mult sporita.

Masa din sticla pentru living reprezinta acel accesoriu de mare valoare pe care si-l poate dori orice persoana atunci cand vine vorba despre asigurarea confortului optim din propria locuinta. Mai ales, datorita pretului relativ mic.

MC-20 MC-201