Masa sufragerie cu doua blaturi MC-18

Doriti o masa de sufragerie, moderna, rezistenta si care sa aiba capacitatea de a fi pusa in valoare cu orice tip de mobilier de la interiorul propriei locuinte? Daca da, atunci situatia se simplifica enorm. In sensul ca noi avem solutia ideala!

Si anume, un model de masa de sufragerie cu doua blaturi din sticla.

Din punct de vedere tehnic, la acest model de masa eleganta si fiabila, blatul principal din sticla este sprijinit pe cele patru picioare, prin fixare la cald.

Iar cel de al doilea blat este de dimensiuni mult mai reduse si este fixat de blatul principal cu ajutorul pieselor de metal special concepute.

Astfel incat, in forma prezentata, modelul respectiv de masa de sufragerie cu doua blaturi sa aiba capacitatea de a inlocui in mod fidel un model de masa clasica.

Insa noi va asiguram de faptul ca acesta masa sufragerie cu doua blaturi este una de mare efect si care este mult superioara oricarei mese clasice de dimensiuni standard si care este realizata din lemn. Indiferent de natura si textura lemnului.

Tocmai din acest motiv, de la o perioada la alta, designerii de tot au patruns pe piata de mobilier cu noi si noi idei revolutionare in materie de mobilier, prin intermediul carora sa poata contribui extrem de bine la amplificarea atat a gradului de rezistenta a noilor produse, cat si e elegantei si fiabilitatii acestora. In raport cu vechile corpuri de mobilier similare. Si la un pret acceptabil.

 

Masa cafea WIZ MC-1801 MC-18