Masa cafea sticla si metal MC-17

Masa cafea din sticla si metal ramane in continuare unul dintre cele mai interesante accesorii utile in oricare casa.

Mai ales in situatia in care respectivul produs este realizat prin combinatie interesanta a sticlei cu metalul. Doua materii prime extrem de importante pentru realizarea diverselor corpuri de mobilier. Tocmai din acest motiv incercam sa va prezentam aici o interesanta masa cafea din sticla si metal.

Aceasta este realizata pe baza a trei blaturi din sticla rezistenta la socuri si care sunt pozitionate la egala distanta unul de celalalt.

Din punct de vedere al designului toate cele trei blaturi sunt de forma ovala si sunt bine finisate pe muchii astfel incat sa poate fi inlaturate eventualele posibilitati de accidentare.

Doua dintre blaturi sunt realizate din sticla perfect transparenta si sunt pozitionate la extremele mesei. Iar cel de al treilea blat este realizat tot din sticla, dar de aceasta data de culoare neagra. Acesta din urma este pozitionat la jumatatea distantei dintre cele doua blaturi, superior si inferior.

Iar pentru o buna mobilitate a mesei dintr-un loc in altul, aceasta este prevazuta la baza cu 6 roti cu orientare la 360 de grade. Astfel incat masa cafea din sticla si metal sa poata fi orientata, dintr-o pozitie in alta cu cea mai mare usurinta. Indifernt de cat de greu este produsul respectiv.

Iar ca element de noutate, acest corpt de mobilier din sticla si metal este bine echilibrat, avand la baza doar doua picioare cilidrice din metal, bine proportionate.

Iar ca si pret de achizitie, acest corp de mobilier, care este masa cafea din metal si sticla poate fi obtinut contra unei sume de bani relativ mici.

MC17-copy