Masa cafea eleganta MC-32

Seria corpurilor de mobilier de calitate superioara necesare pentru amenajarea casei dumneavoastra se completeaza perfect cu acest model de masa cafea eleganta. Respectivul model este realizat prin combinatia perfecta a lemnului cu cu metalul si sticla. Si astfel s-a ajuns la acest model de masa de cafea de joasa inaltime. Ideala pentru amenajarea livingului sau a sufrageriei.

Datorita designului sau extrem de interesant, masa de cafea eleganta se bazeaza pe rezistenta si echilibrul a doua cadre din lemn de forma cubica. Si care sunt folosite pe post de picioare.

Iar cele doua blaturi din sticla, care intra in componenta acestui produs sunt bine fixate de componentele din lemn ale mesei, de cei patru cilindri metalici, prin presare la cald.

Modelul de masa prezentat aici se bucura de existenta a doua blaturi din sticla extrem de rezistente la socuri.

Blatul principal este realizat din sticla incolora, iar cel inferior este realizat tot din sticla, dar de aceata data este vorba de un model de sticla mata, cu un decor extrem de discret.

Altfel spus masa de cafea eleganta cu doua blaturi din sticla reprezinta una dintre cele mai interesante oportunitati de amenajare a unui apartament sau a unui living, cu un produs de inalta definitie.

Asa ca, pentru a va putea bucura pe deplin laturi de cei dragi este de preferat sa acordati atentia cuvenita acestui produs de mare valoare pentru amenajarea locuintei.

Si acesta poate fi al dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, la un pret relativ mic.

 

.

Masa cafea WIZ MC-3201 Masa cafea WIZ MC-3202