Masa de sufragerie rotunjita MC-33

Din categoria corpurilor de mobilier realizate dupa un design clasic se incadreaza cu succes si acest model de masa de sufragerie rotunjita. Aceasta este realizata in cea mai mare parte din metal si sticla.

Este vorba aici despre doua materiale de mare efect care sunt tot mai folosite in ultima perioada pentru realizarea diferitelor corpuri de mobilier. Asa cum este si acest model de masa de sufragerie clasica.

Produsul nostru beneficiaza de existenta unui blat din sticla tratat termic, cu forme rotunjite pentru inlaturarea diverselor mici accidente. Dar si cu alte doua blaturi din sticla neagra distribuite in partea inferioara a mesei. Si care sunt bine fixate atat de picioarele din metal cromat, cat si de blatul principal al mesei.

Si asta, nu oricum, ci prin fixare cu ajutorul unor sisteme metalice de prindere.

Totul este lucrat cu mare finete. Iar prinderea blaturilor de sticla, de sistemele metalice s-a facut prin presare la cald.

Asa ca, nu trebuie sa va faceti prea multe griji in ceea ce priveste rezistenta si fiabilitatea acestui produs. Care poate fi a dumneavostra, la un pret relativ scazut.

Masa cafea WIZ MC-3301