Masa cafea ieftina MC-27

Acest model interesant de masa cafea ieftina reprezinta acel corp de mobilier care practic se face indispensabil in marea majoritate a locuintelor.

Iar odata cu trecerea anilor, de ce sa nu recunoastem, ca lemnul folosit la realizarea unor corpuri de mobilier a fost inlocuit cu alte materiale mult mai fiabile si mai rezistente. Este vorba aici, in principal despre sticla si metal.

Tocmai din acest motiv incercam sa va prezentam un interesant model de masa cafea ieftina.

Si daca vorbim aici despre un pret relativ mic, asta nu inseamna ca respectivul produs este unul de proasta calitate.

Si asta pentru ca, in primul rand firma noastra pune accentul pe calitate.

In alta ordine de idei respectivul model de masa cafea ieftina se bazeaza pe existenta a doua blaturi rezistente din sticla si se bucura de un bun echilibru oferit de cele patru picioare din metal cromat.

Spre deosebire de blatul superior din sticla, cel inferior este mat, este realizat in doua culori care imita tabla de sah si este bine fixat de blatul principal prin patru componente metalice de mare efect.

In aceste conditii fiecare dintre clientii nostri care stiu sa aprecieze combinatia de sticla si metal la justa ei valoare, cu siguranta ca astazi pot opta pentru alegerea unui astfel de produs, atat de necesar pentru amenajarea la interior a propriei locuinte.

Masa cafea WIZ MC-2701