Masuta living MC-28

Un model de masuta living ca si cel din imaginea atasata se poate transforma in cel mai scurt timp posibil intr-un accesoriu de mare efect. Mai ales in situatia in care aceasta masuta living din sticla si metal reuseste sa intre in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

Din punct de vedere tehnic, aceasta masuta pentru living este realizata pe baza a patru picioare cilindrice din metal, cu doua blaturi din sticla extrem de interesante. Atat prin natura rezistentei la diferite socuri, cat si prin natura decorului aplicat in proportii bine definite pe ambele blaturi din sticla.

In aceste conditii, sticla este bine tratata termic pentru o buna rezistenta si este rotunujita la colturi si finisata pe muchii pentru a putea inlatura diversele mici accidente.

Iar, per ansamblu aceasta masuta pentru living beneficiaza de un design modern cu accente clasice, astfel incat ea poate fi o alegere perfecta pentru orice casa, sau chiar si un apartament de dimensiuni ceva mai reduse.

Masa cafea WIZ MC-2801