Masa cafea MC-01

Seria accesoriilor necesare pentru amenajarea locuintelor si care sunt realiazate prin combinarea metalui cu lemnul si sticla se completeaza in mod perfect cu acest model de masa pentru cafea.  Realizata in mod evident printr-o buna imbinare a celor doua blaturi din sticla cu metalul cromat regasit in piciarele mesei, dar si in sistemele de prindere a componentelor din sticla.

Actuala forma a mesei este una atipica si care este definita de existenta zonelor rotunjite si bine finisate. Necesare pentru inlaturarea diverselor mici accidente.

Per ansamblu, acest model de masa de cafea, din sticla si metal are dimensiuni medii si poate fi de mare folos, ori de cate ori este nevoie.

Tinand cont de toate aceste aspecte, respectivul corp de mobilier nu poate lipsi din nicio locuinta. Indiferent de faptul ca la interiorul acesteia predomina designul clasic, modern, sau contemporan.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si alegeti produsul dorit care are capacitatea de a se plia perfect pe necesitatile fiecaruia dintre dumneavoastra.

In acest sens, noi va propunem cu incredere aceasta masa pentru cafea, cu doua blaturi din sticla.  Una de mare efect pentru casa.

TT-1009-CB-Furniture