Masuta pentru living MC-02

Acest model de masuta pentru living este unul realizat dupa un design extrem de simplu si de interesant.

Masuta este conceputa la o inaltime medie, cu linii fine, cu doua blaturi din sticla la fel de groasa si care beneficaza de muchii bine finisate si rotunjite.

Iar picioarele mesei, cele care asigura rezistenta si echilibrul, acestea sunt reaizate din metal cromat. Si sunt orientate astfel incat acestea se unesc cu blatul din sticla doar in doua puncte de sprijin si echilibru, prin presare la cald. Asa cum se poate observa si din imaginea atasata aici.

Blatul superior este realizat din sticla transparenta, iar cel inferior este confectionat din sticla mata si este bine fixat in acelasi suport din metal, ca si blatul superior.

Ar mai fi de stiut aici ca masa pentru living reprezinta un accesoriu extrem de important si care beneficiaza de o anumita greutate.

Insa nu trebuie sa va faceti probleme intrucat fiecare dintre cele patru picioare ale mesei sunt prevazute cu suporti din plastic care asigura o buna protectie a parchetului. Si toate acestea sunt disponibile la un pret relativ scazut. Asa ca treceti la actiune!

Masa cafea WIZ MC-0201