Masa cafea MC 15

Fie ca detineti o casa cu volume bine definite, fie ca va bucurati de suprafata medie a unui apartament de dimensiuni obisnuite, o masa pentru cafea este practic indispensabila. Iar cand va aflati in situatia de a alege un astfel de produs este bine sa consultati cu atentie oferta noastra de mese pentru cafea.

Altfel spus, pentru o buna orientare in ceea ce priveste alegerea celei mai viabile solutii de amenajare, firma noastra vine in sprijinul dumneavoastra cu un interesant model de de masa cafea de joasa inaltime, cu sase tabureti.

Produsul prezentat aici este unul extrem de viabil si foarte interesan prin faptul ca atat cele patru picioare ale mesei, taburetii, cat si blatul secundar al acesteia sunt complet tapitate cu un model de piele ecologica ale caror cusaturi sunt lasate la vedere. Astfel incat produsul prezentat aici sa fie unul de inalta definitie.

Blatul din sticla este tratat termic pentru o buna rezistenta la socuri. Iar marginileacestuia sunt bine finisate, astfel incat zonele taioase ale sticlei au fost inlaturate in totalitate.

In conditiile date aceasta masa cafea este una care are capacitatea de a se plia chiar si pe cerintele celor mai pretentiosi consumatori.

Noul produs prezentat aici este unul modern cu accente contemporane si care are capacitatea de a se transforma imediat in cea mai interesanta solutie de amenajare a unei locuinte.

Si atentie! Fara mari eforturi financiare.

 

Masa cafea WIZ MC-1501